Már Budapesten is!
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

Csererendelés

Rossz méretet választottál? Nem probléma! Az első csere ingyenes!

A csererendelés menete nagyon egyszerű, csak kövesd az alábbi lépéseket.

FONTOS! A visszaküldeni kívánt termékeket csak eredeti állapotban, tisztán, nem használtan, az eredeti csomagolással és címkékkel tudjuk elfogadni.

1. Készíts fotót a termékről

A díjtalan csere csak a termékről készített fotó előzetes elküldése után történik meg. Cipők esetén kért képek: felsőrész, talp, talpbetét.
Kérünk a képeket a következő e-mail címre küldd el: webinfo@focivilag.hu. A kép elküldése után rögtön leadhatod a csererendelést.

2. Rendeld meg az új méretet/terméket

Válaszd ki az új terméket/méretet, amire cserélnéd a korábban rendelt terméket, majd a rendelés véglegesítése előtt a megjegyzés rovatba írd be a "CSERE" szót, fizetésnél pedig az "Utánvét" opciót válaszd. Csomagautomatába és csomagpontra nem áll módunkban csererendelést feladni, ezért kérjük vagy házhozszállítást vagy személyes átvételt válassz! Drágább termék választása esetén mindössze a különbözetet kell fizetned átvételkor.

3. Vedd át az új terméket, a cserét pedig add oda a futárnak

Amikor megérkezik hozzád a cseretermék kérjük, hogy az előzőleg megrendelt, sértetlen árut dobozával, megfelelően becsomagolva add át a futárnak. Valamint megkérünk, hogy a cipők esetében csak a csomagolást ragaszd körbe és ne a cipősdobozt! Árkülönbözet esetén a csomag átvétele során tudod kifizetni a számlát, ha olcsóbb terméket kértél, akkor pedig egy azzal egyenértékű utalványt tudunk felajánlani számodra.

Termékeket a következő esetekben nem áll módunkban cserélni:

  • A terméket már használtad
  • A termék sérülése annak rendellenes használatából ered
  • Textil termékeknél, a vásárló kérésére történt utólagos feliratozás, számozás, logózás
  • Cipőknél, labdáknál a vásárló kérésére történt utólagos feliratozás, számozás, logózás
  • Illetve minden olyan, a fentiekben meg nem nevezett körülmény, amely a termék nem rendeltetésszerű használatából származó minőségromláshoz vezetett