Már Budapesten is!
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

Webshopunk

Magyarország legnagyobb választékával rendelkező fociboltjaként, webshopunk készletéről több, mint 5000 termék azonnal elérhető!

 

 

A csapat

Ügyfélszolgálatos csapatunk munkanapokon 8.00-17.00 között áll rendelkezésedre telefonon és online! Tárcsázd webshopunkat a +36 70 423 60 44 számon, vagy írj a chat fülre, ahol kollégánk, Zoli várja érdeklődésedet! 

Nálunk nem chatrobottal beszélgetsz!

Szakértő kollégákkal dolgozunk, akik nem csak szeretik a focit, de értenek is hozzá, így bármilyen kérdés felmerülése esetén segítenek neked, hogy megtaláld azt, amit keresel!

 

 

Hogy zajlik egy webshopos vásárlás?

Tibi, Robi és Zoli azért dolgozik, hogy te minél előbb kézhez kapd a rendelésed. Miután beérkezik hozzánk az online vásárlás, e-mailben számlát küldünk, közben a fiúk már állítják is össze a csomagodat, hogy mihamarabb átadhassák a futárszolgálatnak, így a megrendelés véglegesítésétől számított 3-5 munkanapon belül már ott is lesz nálad a kért termék!

Cserélhető-e a webshopban megvásárolt termék? Igen! 

Csupán annyit kérünk tőled, hogy készíts néhány képet a megrendelt termékről, ahol látszik, hogy teljesen sértetlen a csomag, és ezeket küldd el a webinfo@focivilag.hu e-mail címre, ahol kollégáink meggyőződhetnek arról, hogy valóban nem került használatra a termék. A képeken jól láthatóan kell feltüntetni a talp, felső és a belső részt.

Méretprobléma esetén díjtalanul cserélheted a sértetlen árut. Nincs más dolgod, csak rendeld meg a másik terméket webshopunkról, majd a megjegyzés rovatba írd be, hogy „CSERE“ valamint tüntesd fel az előző megrendelés pontos számát is, így mi teljesen díjtalanul házhoz postázzuk az új csomagodat. 

Amikor megérkezik hozzád a cseretermék kérjük, hogy az előzőleg megrendelt, sértetlen árut dobozával, megfelelően becsomagolva add át a futárnak. Árkülönbözet esetén a csomag átvétele során tudod kifizetni a számlát, ha olcsóbb terméket kértél, akkor pedig egy azzal egyenértékű utalványt tudunk felajánlani számodra. 

A díjtalan csere feltétele a termékről készített fotó előzetes elküldése! Kizárólag NEM használt, tiszta terméket tudunk cserélni. A díjmentesség csak az első termékcserére vonatkozik. Többszöri csere esetén a postaköltség újbóli felszámolására kell számítani.