VELED A PÁLYÁN
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

Üzletünk

Budapest

A Groupama Aréna közvetlen szomszédságában a Könyves Kálmán körút 34. szám alatti Liberty Irodaház fölszintjén található új üzletünk, ahol közel 500 négyzetméteren várják a világ legjobb sportfelszerelései a hozzánk hasonló sportimádókat.

Pécs

Pécs belvárosának szívében már 27 éve működünk Magyarország legnagyobb fociboltjaként a Forrás üzletház mélyföldszintjén. A közel 500 négyzetméteres üzletünkben szakértő munkatársaink állnak rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra legjobb termékeket. 

Gyere, látogass el hozzánk, és nézz körül nálunk, bármilyen kérdés, kérés esetén pedig fordulj bizalommal kollégáinkhoz. Csabi, Roli, Ati és Ricsi aktív focistaként gyakorlati tapasztalatokkal és a legnagyobb szakértelemmel állnak rendelkezésedre, legyen szó akár cipőről, a legjobb labdáról vagy a neked való kapuskesztyűről. Mi nem csak a választásban, de az ápolásban, illetve a használatban is segítünk. Hallgass munkatársaink szakértelmére bátran, akik azért dolgoznak, hogy te biztosan megtaláld, amit keresel!

 

 

 

 

A csapat