Csakis EREDETI termékek
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

Műhely

Műhelyünkben feliratozást, textilnyomást, logózást és nagyformátumú nyomtatásokat is végzünk. Sok-sok focicsapatot, egyesületet látunk el felszereléssel, ezáltal mi is készítjük el a mezek feliratozását, logózását. Orsi, Pálma, Jimmy és Clau tevékenykedik a műhelyben. Orsi és Pálma terveznek, szerkesztenek, nyomtatnak, vágnak, szednek és készítik elő a vasalóknak a munkát. Jimmy és Clau egyszerre 4-5 hőpréssel is dolgozik. Az alábbi, még Fürge Nyuszis időben készített videóban megmutatjuk hogy készül el egy mez számozása, logózása. Mivel a vasalók éppen házon kívül voltak így Orsi és Pálma helyettesítik őket. :)

 

A feliratozás, számozás, logózás nagyon fontos lehet egy klub számára, hiszen elég gyakori, hogy nem egy, hanem több korosztályos csapat is van az egyesületnél. Ilyenkor a legpraktikusabb megoldás lehet a fent említett lehetőségek egyike, vagy még nagyobb személyre szabás érdekében az összes lehetőség igénybevétele. Ezek segítségével egyedivé tesszük csapatod felszerelését, legyen szó mezről, táskáról, nadrágról vagy esetleg melegítőről.

Címertervezésben illetve régi, rossz minőségi címerek tuningolásában is tudunk segíteni nektek. Biztos többször hallottad már, hogy „vektoros” formában kérik tőled a csapat címerét egy-egy munkához. Ez azért fontos, mert így lehet a nyomtatásnál maximális minőséget elérni. Sok csapatnak nemhogy vektoros formátumú képe nincs, de sok esetben saját címere se. Mi ezeket a problémákat rövid időn belül megoldhatjuk J

Ha egyedi ajándéktárgyakat szeretnél csapatodnak nincs semmi akadálya. Nem kell a BL-ben szerepelnetek ehhez, egyszerűen csak keress fel minket (06/70 770 5875) és érdeklődj a részletekről. Legyen szó zászlóról, bögréről, ülőpárnáról, kulcstartóról vagy valami egészen másról mi segítünk neked!