Csakis EREDETI termékek
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés

Garanciáink

 

NE FÉLJ FELPRÓBÁLÁS NÉLKÜL RENDELNI!

Ha rossz méretet választottál, küldd vissza, ingyenesen kicseréljük. Ha mégsem szeretnéd a terméket, visszautaljuk a vételárat!
Garantáljuk, hogy nem vesztesz semmit!

 

 MI NEM ÁRULUNK HAMISÍTVÁNYT, UTÁNZATOT!

Garantáljuk, hogy amit nálunk vásárolsz az eredeti. 
Nálunk nem kétcsíkos az Adidas, a Nike pipa is jófele áll, sőt még a Macron termékek is olaszországból érkeznek :)

 


MI NEM ÉRTÜNK MINDEN SPORTHOZ,  DE A FOCIHOZ NAGYON!

Csapatunk nagyrésze hosszú idő óta űzi is a focit, ezáltal rengeteg tapasztalattal és szakértelemmel is rendelkezünk. Sok érdekes írást is készítünk a foci világáról, útmutatókat megfelelő termékválasztáshoz, segítünk megtalálni stílusodat. 
Garantáljuk, hogy SZÍVVEL, LÉLEKKEL CSINÁLJUK!


SEGÍTSÉGNYÚJTÁS VALÓDI ARCOKKAL!

Nem tudod, hogy milyen terméket válassz vagy segítségre van szükséged, tanácsot szeretnél kérni esetleg rendeléseddel kapcsolatban érdeklődsz, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Hétfőtől – péntekig ÉRTED vagyunk itt. Írhatsz nekünk e-mailt, hívj minket telefonon, vagy keress minket a közösségi médiában! Ezen felül hétvégén is megtalálod a srácokat üzletünkben egész nap! 
Garantáljuk, hogy minket mindig elérsz!

 

NÁLUNK NINCS “VETÍTÉS”

Webshopunkban ugyanazokat az árakat találod, mint üzletünkben, és ugyanez igaz fordítva is.
Garantáljuk, hogy amilyen áron megrendeled a terméket, azt az árat kell kifizetned, és nem fog változni az ár mire odaér hozzád a csomagod.*   (*a postaköltséget kivéve)

 

VAN MIBŐL VÁLASZTANI!

16 000 féle termék, több mint 100 000 termék elérhető nálunk. Minden raktáron van, így nem kell várnod, hisz a megrendelésed azonnal küldjük.
Garantáljuk, hogy mindig találsz magadnak valamit nálunk!

 


KÖSZÖNJÜK!

A  Focivilág 1996 óta forgalmaz labdarúgó felszerelést, a cipőtől kezdve a pályafelszerelésen át az öltözőig. Hála nektek már egy generáció is felnőtt velünk, és sok olyan vásárlónk van, aki már “gyerekkorában”  is nálunk szerezte be a focicuccait.
Garantáljuk, hogy még jó sokáig itt leszünk nektek!