Már Budapesten is!
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

Garanciáink

Gyors szállítás garancia

Minden webshopon szereplő, bekosarazható termékünket saját készletről szállítjuk!

Garantáljuk, hogy a megrendelt termékeidet a lehető leggyorsabban igyekszünk eljuttatni hozzád. Focicipőd, mezed, labdád… akár még aznap feladjuk, hogy másnap már felpróbálhasd. Szállítási opcióinkról ide kattintva olvashatsz bővebben!

Méretcsere garancia

Tőlünk méretpróba nélkül is nyugodtan rendelhetsz, ha mégsem lett jó, akkor az első csere díját mi álljuk!

Előfordulhat, hogy a megrendelés során véletlenül téves méretet választottál. Semmi gond, küldd vissza hozzánk, és mi ingyenesen kicseréljük neked. Ha pedig meggondoltad magad, és mégsem szeretnéd megtartani a megvásárolt terméket, akkor 30 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat! Nincs veszítenivalód!

Eredetiség garancia

A Focivilágban kizárólag eredeti termékek széles kínálata vár. Mi nem árusítunk hamisítványt, utánzatot.

Az üzletben és a webshopunkban elérhető minden termékünk garantáltan eredeti, és közvetlenül a gyártótól érkezik a készletünkre. Nálunk nem kétcsíkos az adidas, a Nike pipája jó irányba mutat, sőt még a Macron termékek is Olaszországból, és nem a Távol-Keletről érkeznek.

Szakértői garancia

Tény, hogy nem értünk minden sporthoz, de a focihoz nagyon!

A Focivilág csapata ugyan nem 11 főből áll, de nálunk mindenki igazi focirajongó! Nem csak követjük, és figyeljük a legújabb trendeket, de aktívan űzzük is a kedvenc sportágunkat, így közel három évtizedes szakmai tapasztalatunkban, és átfogó termékismeretünkben maximálisan megbízhatsz. Szívünk, lelkünk rajong a fociért, akárcsak azért, amiért nap, mint nap dolgozunk, hogy minden hozzánk betérő, betelefonáló, vagy az interneten ránk találó érdeklődőt az elégedett vásárlóink, ügyfeleink, és partnereink között tarthassunk számon.

Érted vagyunk garancia

Segítségnyújtás valódi arcokkal!

A nálunk azonnali készletről elérhető több, mint 100 000, (igen százezer) termék között elbizonytalanodtál, hogy mit is válassz? Segítségre, tanácsra, szakmai véleményre van szükséged a rendeléseddel kapcsolatban? Vagy csak érdeklődni szeretnél egy folyamatban lévő szállításról?

Kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre hétfőtől-péntekig, munkaidőben 8:00-17:00 óra között telefonon, e-mailen, vagy a közösségi média csatornáink üzenetküldő funkcióján keresztül. Ha pedig személyesen keresnéd fel az üzletünket, akkor várunk a Focivilág pécsi (és június elejétől az újonnan nyíló budapesti) üzletünkben is a hét minden napján.

Webshop garancia

Nálunk nincs "vetítés"!

A webshopunkban és az üzletünkben is ugyanazokkal az árakkal találkozol. Garantáljuk, hogy a megrendelt áron kapod meg a terméket, ami nem fog megváltozni, mire odaér hozzád a csomagod.(a postaköltséget kivéve)

Több 10.000 termék raktáron

Van miből választani!

16 000 féle termék, több mint 100 000 darabszámmal elérhető azonnali készletünkről. A Focivilágnál minden, amit látsz a webshopban, vagy az üzlet kínálatában, az garantáltan raktáron van. Nálunk nincs várakozási idő, így a tőlünk megrendelt terméket 2 munkanapon belül átveheted!

Műhely garancia

Nyomtatott mintáink nem kopnak le egy mosás után!

A magas minőségű alapanyagnak és a nyomáshoz használt hőprés gépeinknek köszönhetően, a nyomat tartóssága megsokszorozódik. A mosási tájékoztatónknak (megnyitás) megfelelően tisztított, mintázott termékekért 6+18 hónap garanciát vállalunk.

Közel 30 éve elsők közt a piacon

Köszönjük!

A Focivilág 1996 óta van jelen a hazai sportpiacon. Közel harminc éve forgalmazunk labdarúgó felszereléseket, a cipőtől kezdve a pályafelszerelésen át az öltözői kellékekig. Hűséges vásárlóinknak köszönhetően már több generáció felnőtt velünk, és sok olyan vásárlónk van, aki már “gyerekkorában” is nálunk szerezte be a kedvenc focis cuccait. Garantáljuk, hogy még jó sokáig itt leszünk nektek! Mi itt vagyunk, értetek vagyunk. Veled a pályán!

 
Árukereső.hu
opten