Már Budapesten is!
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

A cégről

A Focivilág Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező sportszer-forgalmazó vállalkozása. A cég 1996-os megalakulása, és első üzlete (Fürge Nyuszi Sportbarlang) megnyitása óta, immár 25 éve szolgálja a sportszerek, sporteszközök iránt érdeklődőket.

Bár általános sportszerkereskedésként indult, a kezdet után nem sokkal a labdarúgásra specializálódott a cég, amely így, már a ’90-es ével végétől, hazánk legelső fociboltjaként futott be több, mint két évtizedet átívelő pályát. Az ezredforduló után, az akkori trendeknek megfelelően elsősorban a bolti értékesítést helyezte előtérbe a Focivilág. Ennek ékes bizonyítékaként volt, hogy országszerte 6 üzletben válogathattak a labdarúgófelszerelések közül a vásárlók.

A Focivilág számára mindig is fontos volt az innováció, és a képesség a megújulásra. Éppen ezért, már a 2000-es évek első felében felismerte a vállalkozás, hogy az értékesítés jövője az online térben van, ezért a piaci szegmensben Magyarországon elsőként indította el webshopját, amellyel mára már évről-évre szolgálja ki ügyfeleik tízezreit professzionálisan a focivilag.hu oldalon.

A cég Pécsett található üzlete, az országban egyedülálló módon, közel 500 négyzetméteren ad bepillantást a futball szerelmeseinek mindabba, ami a sportághoz elengedhetetlen. E mellett a Focivilág külön divíziója foglalkozik profi, félprofi és amatőr egyesületekkel, akiket nem csak sportfelszereléssel lát el, de a Focivilág saját műhelyének köszönhetően a szükséges sporteszközök kiválasztásán túl feliratozással, vagy akár teljes arculattervezéssel is képes segíteni.

A világ jelentős sportmárkái közül a Nike és a Adidas teljes termékpalettája mellett a Puma is megjelenik a Focivilág választékában, de két, nagy hagyományokkal rendelkező olasz márka, a Macron és a Givova termékei közül is válogathatnak a futball szerelmesei. A Macronnal meglévő, hosszú évekre visszanyúló kiváló üzleti kapcsolatnak köszönhetően az idén 50 éves olasz márka termékeit kivételes gyorsasággal tudja a Focivilág megrendelői számára leszállítani.

Az ebben az évben 25. születésnapját ünneplő Focivilág számára mindig is a futball volt az első, és a következő 25 esztendőben is ugyanezen az úton szándékozik haladni a cég.
Az a cég, ahol a focistán kívül mindent megtalálsz!

2022-ben az üzleti információs piac meghatározó szakértőjeként az OPTEN kft "A" minősítette a céget!