Már Budapesten is!
Bezárás

Menü

  1. Bejelentkezés
  2. Karrier

Aláöltözetek

Mi is emel ki egy játékost, a többiek közül? Az, hogy profi, megfontolt és előrelátó! Ezen tulajdonságoknak köszönhetően tud többet, jobban és következetesebben edzeni.
A tréningeken azonban nem csak a gyakorlatoknál fontos az előrelátás, hanem az öltözködésnél is, főleg, amikor megérkezik a kellemetlen, hűvös őszi idő. Ahhoz, hogy igazán profinak érezesd magad, gondoskodj előrelátóan a megfelelő aláöltözetről! Ennek köszönhetően ugyanis jobb teljesítményre leszel képes még a leghűvösebb napokon is. A megfelelő aláöltözet ugyanis úgy tart melegen és szárazon, hogy közben nem gátol a szabad mozgásban, és második bőrrétegként viselkedve teszi könnyeddé a tréningeket, ha esik, ha fúj.

Ezt nyered vele:

Lélegzik és szárazon tart

Nem fülledsz be többé a ruha alá! Az aláöltözetek kialakítása olyan, hogy a verejtéket nem felszívják, hanem kivezetik a textil külső felületére, eloszlatva azon, meggyorsítva ezzel a párolgást.
A lélegző tulajdonságnak köszönhetően a nedvesség/izzadság nagyon gyorsan párolog. Míg egy pamut felső akár saját súlya 1/3-ának megfelelő nedvességet is felszív, a nagyobb részt poliészterből készült aláöltözetek gyakorlatilag nem szívnak magukba nedvességet

Rugalmasság

A poliészter mellett elasztán és spandex is van az aláöltözetek anyagában. E két alkotóelemnek köszönhetően rendkívül rugalmas az anyag. Nagyon magas a szakítószilárdsága, de kinyújtás után visszaáll az eredeti állapotba, így nem lehet elnyűni!

Erre figyelj oda:

Hőszabályozás

Ha valóban hűvős időben használjuk, mindenképpen vegyünk valamit az aláöltözet fölé. Mivel kiváló a légátersztő képessége, ha hidegben nincs fölötte valami, a felületére vezetett nedvesség, párolgás miatt könnyen megfázhatunk.

Szagok

Mivel az izzadságban lévő baktériumok az aláöltözet külső felületén megtelepedhetnek, fontos, hogy minden használat után mossuk ki!